standaard janosch-1.jpgstandaard iq-1.jpgstandaard buisman-brillen-team-2017-top.jpgstandaard byo-2.jpgstandaard pajuk-1.jpgstandaard 00-interieur5.jpgstandaard rodenstock-1.jpg
Buisman Brillen Beeldmerk

Maatschappelijk verantwoord ondernemen

Wij ondernemen met respect voor wereld en maatschappij.

Concreet houdt dat in dat

  • we bij de keuze van onze toeleveranciers niet alleen letten op kwaliteit, prijs en levertijd van producten, maar ook onze verantwoordelijkheid kennen op het gebied van sociale en milieuaspecten. Zo denken we effect te hebben op het gedrag van toeleveranciers, bijvoorbeeld op het gebied van arbeidsomstandigheden, rechten van werknemers en milieu.
  • we bij de budgettering met zorg doelen uitzoeken die we financieel ondersteunen.
  • we ons verantwoordelijk voelen voor een leefbaardere wereld. Door plaatsing van ons bedrijfslogo op een van de bussen van Zorggroep Archipel en de rolstoel in het Catharina Ziekenhuis, willen we bijdragen aan de mobiliteit van wie afhankelijk is van derden om ergens te komen.Want als je niet daar kunt komen waar je graag wilt zijn, neemt je kwaliteit van leven hard af en wordt je sociale netwerk snel klein. Dat moeten we niet willen! Buisman Brillen draagt graag een steentje bij om de mensen mobiel te houden.

Op dit moment steunen we:

We sponsoren jaarlijks een plaatselijke sportclub die we een warm hart toedragen. Op dit moment is dat:

www.nkvnuenen.nl

Openingstijden:

Maandag:Gesloten
Dinsdag:09.00 - 18.00 u.
Woensdag:09.00 - 18.00 u.
Donderdag:09.00 - 18.00 u.
Vrijdag:09.00 - 20.00 u.
Zaterdag:09.00 - 17.00 u.
In Winkelcentrum Vaartbroek is er volop gratis parkeergelegenheid.

Actie DUBBELDEKKER

Als u binnen 3 maanden na aankoop van een nieuwe bril een extra bril of brillenglazen aanschaft (bijvoorbeeld voor de zon, als reservebril of -glazen of voor uw muziek of PC) dan krijgt u 1 glas van onze cadeau.

Week van de opticien

Van maandag 16 t/m zaterdag 21 april is het de week van de opticien. In deze week krijg je de mogelijkheid een kijkje te nemen in 'de keuken van de opticien' en te voelen of het mooie van van opticien iets voor je is. Wees van harte welkom, we leiden je rond en vertellen je over het vak waar we zo van houden. Onze (ex-)leerlingen vertellen je ook graag over de opleiding! (op maandag zijn we gesloten)

Theo brillen - vanaf nu in de winkel

Wat zijn we blij dat Buisman Brillen vanaf nu dealer is van het eigenzinnige Belgische monturenmerk Theo. De kleurrijke en bijzondere monturen zijn een welkome aanvulling op onze collectie. Waar Theo in de jaren '80 begon als leverancier van baanbrekende monturen die zich onderscheidden van de mainstreem monturen en vooral de avant garde aanspraken, kreeg het merk in de jaren die volgden een steeds breder enthousiast publiek. We krijgen dan ook regelmatig de vraag of we Theo kunnen leveren. Vanaf nu is het antwoord dus JA! Benieuwd? Kom deze eigenzinnige, vrijgevochten, anders-dan-andere-brillen eens bekijken! En geniet dan van het prachtige design én het geweldige materiaal en draagcomfort!   

Gijs Dutch Design

De monturen uit de collectie Gijs Dutch Design zijn gearriveerd.