brillenglazen oga-2.jpgbrillenglazen jeep-spirit-2.jpgbrillenglazen jeep-spirit-1.jpgbrillenglazen rodenstock-2.jpgbrillenglazen oga-1.jpgbrillenglazen iyoko-1.jpgbrillenglazen esprit-1.jpgbrillenglazen rodenstock-1.jpgbrillenglazen esprit-2.jpgbrillenglazen brillenglazen_IMG_4207B.jpg
Buisman Brillen Beeldmerk

Brillenglazen

Buisman Brillen kan ieder merk brillenglazen leveren. Hofleveranciers zijn Rodenstock, Zeiss, Hoya en Essilor. Wij proberen samen met u te zoeken naar het best passende brillenglas, en daarbij houden we rekening met uw persoonlijke levensstijl.

Kiest u voor kunststof glazen of minerale? Voor een aparte leesbril en een aparte vertebril of wilt u verzien en lezen met één bril? Wilt u dan een groot leesgedeelte met ruime overgang van verte- naar leesdeel of niet? Zit u veel achter de computer? En zo ja, is het uw wens om een bril te hebben die zowel op computerafstand als binnenskamers (-kantoors) scherp kijkt, of voldoet een bril die puur het beeldscherm scherp stelt? Bent u een handwerker? Een lezer? Is een muziekbril iets voor u? En zo ja, is het van belang dat u alleen uw partituur scherp stelt, of moet ook een dirigent scherp in beeld? Bent u regelmatig in schemer of nacht op de weg en wilt u zo min mogelijk last hebben van het hinderlijke licht van tegenliggers? Wilt u blanke glazen of ziet u ze graag gekleurd of zelf meekleurend?
Er zijn zoveel mogelijkheden om uw bril zo ideaal mogelijk uit te voeren! Rekening houdend met al uw persoonlijke wensen, komen we samen tot de prettigste glazen!

Weet dat we ook alles afweten van het zo dun mogelijk houden van uw glazen, van het zo krasvrij mogelijk houden van kunststof glazen, weet dat we via slimme berekeningen weten hoe we uw bril zo licht mogelijk kunnen uitvoeren...

Wij denken graag met u mee!

IMG_4207B - pag

DNEye

Er is een nieuwe generatie brillenglazen op de markt, waar we razend enthousiast over zijn: DNEye. Met de speciaal ontwikkelde DNEye scanner doen we niet één oogmeting maar scannen we de ogen waarbij razendsnel 1500 hypernauwkeurige metingen plaatsvinden. Daarmee vinden we niet de gebruikelijke drie oogfouten, maar kunnen we er 18 corrigeren. Een enorme stap vooruit. DNEye brillenglazen bieden meer detail, meer kleur en meer contrast, niet alleen overdag maar ook tijdens de schemering en ’s nachts.

Beeldschermbrillen

Maakt u thuis of op het werk veel gebruik van beeldscherm, tablet en telefoon? Dan kan het zijn dat uw multifocale bril of leesbril niet het gewenste gebruiksgemak oplevert. Er is een prachtige generatie beeldschermglazen leverbaar, die er voor zorgt dat u wel gebruiksgemak ervaart. Zij zorgen ervoor dat u niet meer voortdurend hoeft te zoeken naar scherpte en dat eventuele nek- en rugklachten verminderen. Want ongemerkt het hoofd in de nek leggen om uw scherm scherp te stellen is met de nieuwste beeldschermglazen verleden tijd. De beeldschermglazen zijn er in diverse varianten: De Book-variant levert scherp zicht op uw laptop (40 tot 55 cm.), de PC-variant biedt scherpte van 40 cm tot 80 a 90 cm. De room-versie brengt scherpte van 40 cm tot 3 m. en is dus ideaal als je ook vergadert en baliewerk verricht. We denken graag met u mee welke variant voor uw situatie ideaal is! Overigens hebben we op dit moment een prachtige beeldschermbril actie lopen. Vraag er naar! En weet ook, dat veel werkgevers graag bijdragen aan beeldschermbrillen.

Openingstijden:

Maandag:Gesloten
Dinsdag:09.00 - 18.00
Woensdag:09.00 - 18.00
Donderdag:09.00 - 18.00
Vrijdag:09.00 - 18.00
Zaterdag:09.00 - 17.00

In Winkelcentrum Vaartbroek is er volop gratis parkeergelegenheid.

Voor oogmetingen, oogonderzoeken en contactlenscontroles mag u vooraf reserveren. Dan weet u zeker dat er tijd voor u is.

Welkom in ons fijne bedrijf voor optiek, optometrie, orthoptie en contactlensspecialisme. We zijn trots op onze vakkennis, kwaliteit en service, op onze grote en prachtige bril- en zonnebrilcollecties en onze super trouwe, groeiende en fijne klantenkring. Ons motto is 'We willen gewoon de beste zijn!'en dat maken we waar.