brillen jeep-spirit-1.jpgbrillen oga-2.jpgbrillen jeep-spirit-2.jpgbrillen rodenstock-1.jpgbrillen esprit-2.jpgbrillen oga-1.jpgbrillen iyoko-1.jpgbrillen esprit-1.jpgbrillen rodenstock-2.jpg
Buisman Brillen Beeldmerk

Brillenglazen

Buisman Brillen kan ieder merk brillenglazen leveren. Hofleveranciers zijn Rodenstock, Zeiss, Hoya en Essilor. Wij proberen samen met u te zoeken naar het best passende brillenglas, en daarbij houden we rekening met uw persoonlijke levensstijl.

Kiest u voor kunststof glazen of minerale? Voor een aparte leesbril en een aparte vertebril of wilt u verzien en lezen met 1 bril? Wilt u dan een groot leesgedeelte met ruime overgang van verte- naar leesdeel of niet? Zit u veel achter de computer? En zo ja, is het uw wens om een bril te hebben die zowel op computerafstand als binnenskamers (-kantoors) scherp kijkt, of voldoet een bril die puur het beeldscherm scherp stelt? Bent u een handwerker? Een lezer? Wilt u volledig blanke glazen of ziet u ze graag gekleurd of zelf meekleurend?
Er zijn zoveel mogelijkheden om uw bril zo ideaal mogelijk uit te voeren! Rekening houdend met al uw persoonlijke wensen, komen we samen tot de prettigste glazen!

Weet dat we ook alles afweten van het zo dun mogelijk houden van uw glazen, van het zo krasvrij mogelijk houden van kunststof glazen, weet dat we via slimme berekeningen weten hoe we uw bril zo licht mogelijk kunnen uitvoeren...

Wij denken graag met u mee!

Beeldschermbrillen

Maakt u thuis of op het werk veel gebruik van het beeldscherm? Bekijk onderstaand filmpje. Het geeft de verschillende gebruiksmogelijkheden weer en de diverse oplossingen.

Openingstijden:

Maandag:Gesloten
Dinsdag:09.00 - 18.00 u.
Woensdag:09.00 - 18.00 u.
Donderdag:09.00 - 18.00 u.
Vrijdag:09.00 - 20.00 u.
Zaterdag:09.00 - 17.00 u.
In Winkelcentrum Vaartbroek is er volop gratis parkeergelegenheid.

Actie DUBBELDEKKER

Als u binnen 3 maanden na aankoop van een nieuwe bril een extra bril of brillenglazen aanschaft (bijvoorbeeld voor de zon, als reservebril of -glazen of voor uw muziek of PC) dan krijgt u 1 glas van onze cadeau.

Theo brillen - vanaf nu in de winkel

Wat zijn we blij dat Buisman Brillen vanaf nu dealer is van het eigenzinnige Belgische monturenmerk Theo. De kleurrijke en bijzondere monturen zijn een welkome aanvulling op onze collectie. Waar Theo in de jaren '80 begon als leverancier van baanbrekende monturen die zich onderscheidden van de mainstreem monturen en vooral de avant garde aanspraken, kreeg het merk in de jaren die volgden een steeds breder enthousiast publiek. We krijgen dan ook regelmatig de vraag of we Theo kunnen leveren. Vanaf nu is het antwoord dus JA! Benieuwd? Kom deze eigenzinnige, vrijgevochten, anders-dan-andere-brillen eens bekijken! En geniet dan van het prachtige design én het geweldige materiaal en draagcomfort!   

Gijs Dutch Design

De monturen uit de collectie Gijs Dutch Design zijn gearriveerd.

Orthoptist op dinsdag en woensdag

Ingrid van Rijssel-Schoonen is orthoptist en heeft een bak aan ervaring en kennis op het gebied van optiek, met als specialisme het kinderoog. Zij is op dinsdagen en woensdagen aanwezig. Voor oogonderzoek bij jonge kinderen (druppelen) is een afspraak maken handig!