standaard janosch-1.jpgstandaard standaard_IMG_4096B.jpgstandaard standaard_IMG_4089.jpgstandaard buisman-brillen-team-2017-top.jpgstandaard pajuk-1.jpgstandaard rodenstock-1.jpgstandaard standaard_IMG_4128.jpgstandaard standaard_IMG_4120B.jpgstandaard standaard_IMG_4140B.jpgstandaard iq-1.jpgstandaard standaard_IMG_4087.jpgstandaard byo-2.jpg
Buisman Brillen Beeldmerk

Buisman brillen aan huis

Slecht ter been? Woonachtig in een verzorging- of verpleegtehuis?

Buisman Brillen komt ook graag bij u thuis! Als hofleverancier van diverse verpleeghuizen in Eindhoven, hebben we alle mogelijkheden om met onze collectie en oogmeetapparatuur naar u toe te komen. Schroom niet om een afspraak te maken!

Aangepaste openingstijden tijdens Corona-crisis:

Maandag:Gesloten
Dinsdag:13.00 - 17.00 u.
Woensdag:13.00 - 17.00 u.
Donderdag:13.00 - 17.00 u.
Vrijdag:13.00 - 17.00 u.
Zaterdag:13.00 - 17.00 u.
In Winkelcentrum Vaartbroek is er volop gratis parkeergelegenheid.

Zolang het noodzakelijk is om ons te houden aan de voorschriften van het RIVM en onze branche organisatie, zijn we jammer genoeg veel beperkter open dan u van ons gewend bent. We zijn er van dinsdag t/m zaterdag van 13 tot 17 uur. We hanteren uiteraard de grootst mogelijke hygi├źnemaatregelen en zorgen er ook voor dat er niet teveel mensen tegelijk in de winkel zijn, zodat veilige afstand gegarandeerd is. Bel ons gerust met wat voor vraag dan ook, we willen er gewoon voor u zijn. En als onze bezetting het toelaat komen we desgewenst uw bestelde bril bij uw voordeur afleveren. Lenzen zijn natuurlijk gewoon te bestellen (via de bestelbutton op deze site, telefonisch of in de winkel); desgewenst sturen we ze u per post toe. Pas op u zelf!

Primeur bij Buisman Brillen: DNEye

Trots zijn we op het feit dat we, uniek in de regio, de DNEye scanner in huis hebben. De DNEye scanner brengt niet de gebruikelijke 3 oogfouten in kaart maar corrigeert middels een hypernauwkeurige scan achttien oogfouten. Dankzij nieuwe technieken meer details, meer kleur en meer contrast in een nieuwe generatie brillenglazen. Niet alleen overdag maar ook tijdens de schemering en 's nachts.

Actie beeldschermbril

Actie beeldschermbril voor wie regelmatig werk verricht op de computer en daarbij scherptebeperkingen of nekklachten ervaart met de gewone bril.

Actie DUBBELDEKKER

Als u binnen 3 maanden na aankoop van een nieuwe bril een extra bril of brillenglazen aanschaft (bijvoorbeeld voor de zon, als reservebril of -glazen of voor uw muziek of PC) dan krijgt u 1 glas van ons cadeau.