standaard buisman-brillen-team-2017-top.jpgstandaard pajuk-1.jpgstandaard standaard_IMG_4140B.jpgstandaard standaard_IMG_4120B.jpgstandaard standaard_IMG_4128.jpgstandaard janosch-1.jpgstandaard iq-1.jpgstandaard rodenstock-1.jpgstandaard standaard_IMG_4089.jpgstandaard byo-2.jpgstandaard standaard_IMG_4096B.jpgstandaard standaard_IMG_4087.jpg
Buisman Brillen Beeldmerk

Buisman brillen aan huis

Slecht ter been? Woonachtig in een verzorging- of verpleegtehuis?

Buisman Brillen komt ook graag bij u thuis! Als hofleverancier van diverse verpleeghuizen in Eindhoven, hebben we alle mogelijkheden om met onze collectie en oogmeetapparatuur naar u toe te komen. Schroom niet om een afspraak te maken!

Openingstijden:

Maandag:Gesloten
Dinsdag:09.00 - 18.00
Woensdag:09.00 - 18.00
Donderdag:09.00 - 18.00
Vrijdag:09.00 - 18.00
Zaterdag:09.00 - 17.00

In Winkelcentrum Vaartbroek is er volop gratis parkeergelegenheid.

Welkom in ons fijne bedrijf voor optiek, optometrie, orthoptie en contactlensspecialisme. We zijn trots op onze vakkennis, kwaliteit en service, op onze grote en prachtige bril- en zonnebrilcollecties en onze super trouwe, groeiende en fijne klantenkring. Ons motto is 'We willen gewoon de beste zijn!'en dat maken we waar.

Primeur bij Buisman Brillen: DNEye

Trots zijn we op het feit dat we, uniek in de regio, de DNEye scanner in huis hebben. De DNEye scanner brengt niet de gebruikelijke 3 oogfouten in kaart maar corrigeert middels een hypernauwkeurige scan achttien oogfouten. Dankzij nieuwe technieken meer details, meer kleur en meer contrast in een nieuwe generatie brillenglazen. Niet alleen overdag maar ook tijdens de schemering en 's nachts.

Actie BEELDSCHERMBRIL / THUISWERKBRIL

Actie beeldschermbril of thuiswerkbril voor wie regelmatig werk verricht en vergadert via computer, laptop en/of tablet en daarbij scherptebeperkingen of nekklachten ervaart met de gewone bril.

Tweede bril? Actie 'Look Twice' en 'Dubbeldekker'

Bij aanschaf van twee brillen tegelijk (denk bijvoorbeeld aan zonnebril, reservebril, muziek- of computer-/thuiswerkbril naast uw vaste bril) ontvangt u in de Look Twice-actie de tweede bril voor de helft van de prijs. Mocht u wat langer willen nadenken over aanschaf van een tweede bril, dan heeft u tot 3 maanden na aankoop van de nieuwe bril tijd om binnen de Dubbeldekkersactie 1 brillenglas van ons cadeau te krijgen.