standaard standaard_IMG_4120B.jpgstandaard rodenstock-1.jpgstandaard janosch-1.jpgstandaard byo-2.jpgstandaard standaard_IMG_4089.jpgstandaard pajuk-1.jpgstandaard standaard_IMG_4087.jpgstandaard standaard_IMG_4128.jpgstandaard standaard_IMG_4140B.jpgstandaard iq-1.jpgstandaard standaard_IMG_4096B.jpgstandaard buisman-brillen-team-2017-top.jpg
Buisman Brillen Beeldmerk

Buisman brillen aan huis

Slecht ter been? Woonachtig in een verzorging- of verpleegtehuis?

Buisman Brillen komt ook graag bij u thuis! Als hofleverancier van diverse verpleeghuizen in Eindhoven, hebben we alle mogelijkheden om met onze collectie en oogmeetapparatuur naar u toe te komen. Schroom niet om een afspraak te maken!

Openingstijden:

Maandag:Gesloten
Dinsdag:09.00 - 18.00 u.
Woensdag:09.00 - 18.00 u.
Donderdag:09.00 - 18.00 u.
Vrijdag:09.00 - 20.00 u.
Zaterdag:09.00 - 17.00 u.
In Winkelcentrum Vaartbroek is er volop gratis parkeergelegenheid.

Let op: De koopavonden vervallen in juli en augustus!

Second Opinion - weken van 1 tot 15 november

Heeft u onlangs een nieuwe bril gekocht en kijkt u niet comfortabel? Loopt u sindsdien rond met klachten als hoofdpijn of duizeligheid? Misschien komt u er met uw huidige opticien niet uit. Dan kan een tweede advies uitkomst bieden.

Primeur bij Buisman Brillen: DNEye

Trots zijn we op het feit dat we, uniek in de regio, de DNEye scanner in huis hebben. De DNEye scanner brengt niet de gebruikelijke 3 oogfouten in kaart maar corrigeert middels een hypernauwkeurige scan achttien oogfouten. Dankzij nieuwe technieken meer details, meer kleur en meer contrast in een nieuwe generatie brillenglazen. Niet alleen overdag maar ook tijdens de schemering en 's nachts.

Actie beeldschermbril

Actie beeldschermbril voor wie regelmatig werk verricht op de computer en daarbij scherptebeperkingen of nekklachten ervaart met de gewone bril.

Actie DUBBELDEKKER

Als u binnen 3 maanden na aankoop van een nieuwe bril een extra bril of brillenglazen aanschaft (bijvoorbeeld voor de zon, als reservebril of -glazen of voor uw muziek of PC) dan krijgt u 1 glas van onze cadeau.