standaard buisman-brillen-team-2017-top.jpgstandaard iq-1.jpgstandaard 00-interieur5.jpgstandaard pajuk-1.jpgstandaard janosch-1.jpgstandaard byo-2.jpgstandaard rodenstock-1.jpg
Buisman Brillen Beeldmerk

Camera terecht via Buisman Brillen

Wim en Dolinde Driessen uit Eindhoven zijn dolblij. Hun fotocamera, verloren in Israël, is terecht. Een Jordaniër en Buisman Brillen zorgden daar met knap speurwerk voor. Sleutelrol in de zoektocht naar de eigenaren was weggelegd voor een brillendoekje.

De Jordaniër vond op de camera een foto van het hotel waar de eigenaren van de camera gelogeerd hadden. Daar werd het tweetal op de foto's op de camera herkend. Dit leverde een voornaam en een paspoortnummer op.

foto:omroep brabant

Brillendoekje

De Jordaniër vond bij de camera een brillendoekje van Buisman Brillen in Eindhoven. Hij nam contact op met Liesbeth Buisman, eigenaresse van die winkel.
Met de namen en het paspoortnummer probeerde zij vervolgens bij de gemeente Eindhoven, de politie en de marechaussee de eigenaren op te sporen.

Veel moeite gedaan

Ook plakte ze foto's van het tweetal, die de Jordaniër naar haar mailde, op de ruiten van haar winkel. En ze plaatste een oproep in een lokale krant.
Een artikel met foto's in het Eindhovens Dagblad had uiteindelijk maandag resultaat. De zoon van Wim en Dolinde Driessen zag het artikel en belde met de brillenwinkel.

Opsturen

De camera is nog niet terug in Eindhoven. De Jordaanse vinder zal hem binnenkort opsturen.

Klik hier voor het bericht op omroep brabant, met audiofragment.

Openingstijden:

Maandag:Gesloten
Dinsdag:09.00 - 18.00 u.
Woensdag:09.00 - 18.00 u.
Donderdag:09.00 - 18.00 u.
Vrijdag:09.00 - 20.00 u.
Zaterdag:09.00 - 17.00 u.
In Winkelcentrum Vaartbroek is er volop gratis parkeergelegenheid.

Actie DUBBELDEKKER

Als u binnen 3 maanden na aankoop van een nieuwe bril een extra bril of brillenglazen aanschaft (bijvoorbeeld voor de zon, als reservebril of -glazen of voor uw muziek of PC) dan krijgt u 1 glas van onze cadeau.

Theo brillen - vanaf nu in de winkel

Wat zijn we blij dat Buisman Brillen vanaf nu dealer is van het eigenzinnige Belgische monturenmerk Theo. De kleurrijke en bijzondere monturen zijn een welkome aanvulling op onze collectie. Waar Theo in de jaren '80 begon als leverancier van baanbrekende monturen die zich onderscheidden van de mainstreem monturen en vooral de avant garde aanspraken, kreeg het merk in de jaren die volgden een steeds breder enthousiast publiek. We krijgen dan ook regelmatig de vraag of we Theo kunnen leveren. Vanaf nu is het antwoord dus JA! Benieuwd? Kom deze eigenzinnige, vrijgevochten, anders-dan-andere-brillen eens bekijken! En geniet dan van het prachtige design én het geweldige materiaal en draagcomfort!   

Gijs Dutch Design

De monturen uit de collectie Gijs Dutch Design zijn gearriveerd.

Orthoptist op dinsdag en woensdag

Ingrid van Rijssel-Schoonen is orthoptist en heeft een bak aan ervaring en kennis op het gebied van optiek, met als specialisme het kinderoog. Zij is op dinsdagen en woensdagen aanwezig. Voor oogonderzoek bij jonge kinderen (druppelen) is een afspraak maken handig!