kinderbrillen kinderbrillen_IMG_4112B2.jpgkinderbrillen easy-1.jpgkinderbrillen lillebi-1.jpgkinderbrillen b-big-1.jpgkinderbrillen vulkan-1.jpgkinderbrillen b-big-2.jpgkinderbrillen kinderbrillen_IMG_4112B.jpgkinderbrillen diemaus-1.jpgkinderbrillen janosch-1.jpgkinderbrillen starwars-1.jpg
Buisman Brillen Beeldmerk

Kinderbrillen

Monturen voor kinderen:

Bij kinderbrillen moet extra nagedacht worden over de constructie. Een kinderbril moet van super kwaliteit zijn. Kinderen moeten kunnen spelen, zonder zich gehinderd te voelen door hun bril. Komt er een bal op, dan moet ie tegen een stootje kunnen!!

Buiten het feit dat de kinderbril sterk moet zijn, moet deze ook modieus zijn. Een kind moet zich er prettig bij voelen. Buisman Brillen heeft een leuke en zeer grote collectie kinderbrillen geselecteerd die aan alle eisen voldoet. Voor kinderen in alle leeftijden! En voor elk budget!

kinderbrillen_IMG_4112B-pag

Online paskamer

Ook leuk: Neem eens een kijkje in onze online paskamer voor kinderen of onze online paskamer voor tieners! Upload een foto van uw kind en pas zoveel brillen als u wilt.

Links

Klik op onderstaande links voor een greep uit onze kinderbrillen collecties.

Brillenglazen voor kinderen:

Kinderbrillen worden in principe uitgevoerd met kunststof glazen. Kunstsof is licht in gewicht en onbreekbaar en daarom wel zo veilig. Omdat kunststof zachter van materiaal is dan echt glas, is het wel gevoeliger voor krassen. We brengen daarom standaard een krasbestendige laag op de kunststof glazen aan zodat het zo goed mogelijk beschermd is. Stoeisterk noemen we dat!

Uiteraard denken we altijd graag mee over hoe we het brillenglas zo dun en zo licht mogelijk van gewicht kunnen houden, om de bril zo prettig mogelijk te maken voor uw kind.

Signalen die kunnen wijzen op oogproblemen:

  • klachten over vermoeide of prikkende ogen;
  • regelmatig last van hoofdpijn;
  • scheel kijken;
  • vlak voor de televisie gaan zitten;
  • boek of speelgoed dat te dicht bij het gezicht gehouden wordt;
  • als ogen worden samengeknepen om het schoolbord goed te kunnen zien;
  • als de ogen "wiebelen";
  • als er oogafwijkingen in de familie voorkomen.

Openingstijden:

Maandag:Gesloten
Dinsdag:09.00 - 18.00
Woensdag:09.00 - 18.00
Donderdag:09.00 - 18.00
Vrijdag:09.00 - 18.00
Zaterdag:09.00 - 17.00

Op hemelvaartsdag, 13 mei, zijn we gesloten

In Winkelcentrum Vaartbroek is er volop gratis parkeergelegenheid.

Welkom in ons fijne bedrijf voor optiek, optometrie, orthoptie en contactlensspecialisme. We zijn trots op onze vakkennis, kwaliteit en service, op onze grote en prachtige bril- en zonnebrilcollecties en onze super trouwe, groeiende en fijne klantenkring. Ons motto is 'We willen gewoon de beste zijn!'en dat maken we waar.

Primeur bij Buisman Brillen: DNEye

Trots zijn we op het feit dat we, uniek in de regio, de DNEye scanner in huis hebben. De DNEye scanner brengt niet de gebruikelijke 3 oogfouten in kaart maar corrigeert middels een hypernauwkeurige scan achttien oogfouten. Dankzij nieuwe technieken meer details, meer kleur en meer contrast in een nieuwe generatie brillenglazen. Niet alleen overdag maar ook tijdens de schemering en 's nachts.

Actie BEELDSCHERMBRIL / THUISWERKBRIL

Actie beeldschermbril of thuiswerkbril voor wie regelmatig werk verricht en vergadert via computer, laptop en/of tablet en daarbij scherptebeperkingen of nekklachten ervaart met de gewone bril.

Tweede bril? Actie 'Look Twice' en 'Dubbeldekker'

Bij aanschaf van twee brillen tegelijk (denk bijvoorbeeld aan zonnebril, reservebril, muziek- of computer-/thuiswerkbril naast uw vaste bril) ontvangt u in de Look Twice-actie de tweede bril voor de helft van de prijs. Mocht u wat langer willen nadenken over aanschaf van een tweede bril, dan heeft u tot 3 maanden na aankoop van de nieuwe bril tijd om binnen de Dubbeldekkersactie 1 brillenglas van ons cadeau te krijgen.