kinderbrillen lillebi-1.jpgkinderbrillen vulkan-1.jpgkinderbrillen b-big-2.jpgkinderbrillen b-big-1.jpgkinderbrillen janosch-1.jpgkinderbrillen starwars-1.jpgkinderbrillen easy-1.jpgkinderbrillen diemaus-1.jpg
Buisman Brillen Beeldmerk

Kinderbrillen

Monturen voor kinderen:

Bij kinderbrillen moet extra nagedacht worden over de constructie. Een kinderbril moet van super kwaliteit zijn. Kinderen moeten kunnen spelen, zonder zich gehinderd te voelen door hun bril. Komt er een bal op, dan moet ie tegen een stootje kunnen!!

Buiten het feit dat de kinderbril sterk moet zijn, moet deze ook modieus zijn. Een kind moet zich er prettig bij voelen. Buisman Brillen heeft een leuke en zeer grote collectie kinderbrillen geselecteerd die aan alle eisen voldoet. Voor kinderen in alle leeftijden! En voor elk budget!

Online paskamer

Ook leuk: Neem eens een kijkje in onze online paskamer! Upload een foto van uw kind en pas zoveel brillen als u wilt.

Links

Klik op onderstaande links voor een greep uit onze kinderbrillen collecties.

Brillenglazen voor kinderen:

Kinderbrillen worden in principe uitgevoerd met kunststof glazen. Kunstsof is licht in gewicht en onbreekbaar en daarom wel zo veilig. Omdat kunststof zachter van materiaal is dan echt glas, is het wel gevoeliger voor krassen. We brengen daarom standaard een krasbestendige laag op de kunststof glazen aan zodat het zo goed mogelijk beschermd is. Stoeisterk noemen we dat!

Uiteraard denken we altijd graag mee over hoe we het brillenglas zo dun en zo licht mogelijk van gewicht kunnen houden, om de bril zo prettig mogelijk te maken voor uw kind.

Signalen die kunnen wijzen op oogproblemen:

  • klachten over vermoeide of prikkende ogen;
  • regelmatig last van hoofdpijn;
  • scheel kijken;
  • vlak voor de televisie gaan zitten;
  • boek of speelgoed dat te dicht bij het gezicht gehouden wordt;
  • als ogen worden samengeknepen om het schoolbord goed te kunnen zien;
  • als de ogen "wiebelen";
  • als er oogafwijkingen in de familie voorkomen.

Openingstijden:

Maandag:Gesloten
Dinsdag:09.00 - 18.00 u.
Woensdag:09.00 - 18.00 u.
Donderdag:09.00 - 18.00 u.
Vrijdag:09.00 - 20.00 u.
Zaterdag:09.00 - 17.00 u.
In Winkelcentrum Vaartbroek is er volop gratis parkeergelegenheid.

Actie DUBBELDEKKER

Als u binnen 3 maanden na aankoop van een nieuwe bril een extra bril of brillenglazen aanschaft (bijvoorbeeld voor de zon, als reservebril of -glazen of voor uw muziek of PC) dan krijgt u 1 glas van onze cadeau.

Theo brillen - vanaf nu in de winkel

Wat zijn we blij dat Buisman Brillen vanaf nu dealer is van het eigenzinnige Belgische monturenmerk Theo. De kleurrijke en bijzondere monturen zijn een welkome aanvulling op onze collectie. Waar Theo in de jaren '80 begon als leverancier van baanbrekende monturen die zich onderscheidden van de mainstreem monturen en vooral de avant garde aanspraken, kreeg het merk in de jaren die volgden een steeds breder enthousiast publiek. We krijgen dan ook regelmatig de vraag of we Theo kunnen leveren. Vanaf nu is het antwoord dus JA! Benieuwd? Kom deze eigenzinnige, vrijgevochten, anders-dan-andere-brillen eens bekijken! En geniet dan van het prachtige design én het geweldige materiaal en draagcomfort!   

Gijs Dutch Design

De monturen uit de collectie Gijs Dutch Design zijn gearriveerd.

Orthoptist op dinsdag en woensdag

Ingrid van Rijssel-Schoonen is orthoptist en heeft een bak aan ervaring en kennis op het gebied van optiek, met als specialisme het kinderoog. Zij is op dinsdagen en woensdagen aanwezig. Voor oogonderzoek bij jonge kinderen (druppelen) is een afspraak maken handig!