monturen pajuk-2.jpgmonturen persol-1.jpgmonturen pajuk-1.jpgmonturen monturen_IMG_4131B.jpg
Buisman Brillen Beeldmerk

Monturen

Buisman Brillen heeft een groot aantal montuurleveranciers en -importeurs geselecteerd, die kwaliteit kunnen garanderen en die modieuze monturen leveren met een grote breukvastheid.

Licht-gewicht titanium monturen, trendy kunststof monturen, de retro-look, prachtige metalen monturen in allerlei vormen, Buisman Brillen heeft ze allemaal in huis. De collecties zijn continue up to date en wisselen wekelijks.

Online paskamer

Erg leuk: Neem eens een kijkje in onze virtuele paskamer! Download uw pasfoto en zie wat de vele monturen die u kunt passen met uw gezicht doen!

Links

Klik op de onderstaande links om via de sites van de fabrikant/importeur onze collecties te bekijken.

Klik voor nog wat filmmateriaal op onderstaande links.

 

Openingstijden:

Maandag:Gesloten
Dinsdag:09.00 - 18.00
Woensdag:09.00 - 18.00
Donderdag:09.00 - 18.00
Vrijdag:09.00 - 18.00
Zaterdag:09.00 - 17.00

In Winkelcentrum Vaartbroek is er volop gratis parkeergelegenheid.

Het kabinet heeft de optiek groen licht gegeven om weer volledig haar werkzaamheden op te pakken. We zijn er dus weer voor alle oogzorg. We hanteren uiteraard de grootst mogelijke hygiënemaatregelen. Welkom dus. Pas op u zelf en elkaar!

Primeur bij Buisman Brillen: DNEye

Trots zijn we op het feit dat we, uniek in de regio, de DNEye scanner in huis hebben. De DNEye scanner brengt niet de gebruikelijke 3 oogfouten in kaart maar corrigeert middels een hypernauwkeurige scan achttien oogfouten. Dankzij nieuwe technieken meer details, meer kleur en meer contrast in een nieuwe generatie brillenglazen. Niet alleen overdag maar ook tijdens de schemering en 's nachts.

Actie beeldschermbril

Actie beeldschermbril voor wie regelmatig werk verricht op de computer en daarbij scherptebeperkingen of nekklachten ervaart met de gewone bril.

Actie DUBBELDEKKER

Als u binnen 3 maanden na aankoop van een nieuwe bril een extra bril of brillenglazen aanschaft (bijvoorbeeld voor de zon, als reservebril of -glazen of voor uw muziek of PC) dan krijgt u 1 glas van ons cadeau.