standaard byo-2.jpgstandaard standaard_IMG_4087.jpgstandaard standaard_IMG_4120B.jpgstandaard buisman-brillen-team-2017-top.jpgstandaard rodenstock-1.jpgstandaard standaard_IMG_4096B.jpgstandaard standaard_IMG_4128.jpgstandaard standaard_IMG_4089.jpgstandaard janosch-1.jpgstandaard pajuk-1.jpgstandaard standaard_IMG_4140B.jpgstandaard iq-1.jpg
Buisman Brillen Beeldmerk

Acties

Actie BEELDSCHERMBRIL / THUISWERKBRIL

Actie beeldschermbril of thuiswerkbril voor wie regelmatig werk verricht en vergadert via computer, laptop en/of tablet en daarbij scherptebeperkingen of nekklachten ervaart met de gewone bril.

Voor wie ouder is dan 40 en regelmatig werk verricht en vergadert via computer, laptop of tablet en daarbij scherptebeperkingen of nekklachten ervaart van lees-, verte- of multifocale bril is een beeldschermbril/thuiswerkbril een ideale oplossing. Beelscherm- en thuiswerkbrillen zijn er in 3 soorten:

  • Beeldschermbril 'Book' voor scherp zicht tussen 35 en 50 cm;

  • Beeldschermbril 'PC' voor scherpte tussen 40 en 80 cm (met de nadruk op 80 cm)

  • Beeldschermbril 'Room' die scherpte biedt van 40/80 cm tot 3 meter met de nadruk op 80 cm. 'Room' maakt dat u de bril niet af hoeft te zetten als u tijdens computerwerk ook uw naaste omgeving binnen 3 m. wilt scherp kunnen stellen.

Deze Progressief ERGO glazen van Rodenstock kosten buiten de actie, met een solitair eco ontspiegeling € 155,00 per stuk.

We hebben hippe, sterke monturen uit de Rodenstock collectie voorgeselecteerd, zowel in kunststof als in metaal, ieder in 4 verschillende kleuren en in diverse maten. Normale prijs van deze monturen: € 195,00.

Voor de 30-plusser is er in dezelfde actie de beeldscherm- / thuiswerkbril met lichte leesondersteuning. Ideaal om alle schermen net even scherper te stellen.

Bij aanschaf van een computerbril 'Book', 'PC' of 'Room' uit deze actie betaalt u in deze actie nu niet € 505,00 maar slechts € 289,00.

Openingstijden:

Maandag:Gesloten
Dinsdag:09.00 - 18.00
Woensdag:09.00 - 18.00
Donderdag:09.00 - 18.00
Vrijdag:09.00 - 18.00
Zaterdag:09.00 - 17.00

In Winkelcentrum Vaartbroek is er volop gratis parkeergelegenheid.

Welkom in ons fijne bedrijf voor optiek, optometrie, orthoptie en contactlensspecialisme. We zijn trots op onze vakkennis, kwaliteit en service, op onze grote en prachtige bril- en zonnebrilcollecties en onze super trouwe, groeiende en fijne klantenkring. Ons motto is 'We willen gewoon de beste zijn!'en dat maken we waar.

Primeur bij Buisman Brillen: DNEye

Trots zijn we op het feit dat we, uniek in de regio, de DNEye scanner in huis hebben. De DNEye scanner brengt niet de gebruikelijke 3 oogfouten in kaart maar corrigeert middels een hypernauwkeurige scan achttien oogfouten. Dankzij nieuwe technieken meer details, meer kleur en meer contrast in een nieuwe generatie brillenglazen. Niet alleen overdag maar ook tijdens de schemering en 's nachts.

Actie BEELDSCHERMBRIL / THUISWERKBRIL

Actie beeldschermbril of thuiswerkbril voor wie regelmatig werk verricht en vergadert via computer, laptop en/of tablet en daarbij scherptebeperkingen of nekklachten ervaart met de gewone bril.

Tweede bril? Actie 'Look Twice' en 'Dubbeldekker'

Bij aanschaf van twee brillen tegelijk (denk bijvoorbeeld aan zonnebril, reservebril, muziek- of computer-/thuiswerkbril naast uw vaste bril) ontvangt u in de Look Twice-actie de tweede bril voor de helft van de prijs. Mocht u wat langer willen nadenken over aanschaf van een tweede bril, dan heeft u tot 3 maanden na aankoop van de nieuwe bril tijd om binnen de Dubbeldekkersactie 1 brillenglas van ons cadeau te krijgen.