standaard buisman-brillen-team-2017-top.jpgstandaard standaard_IMG_4120B.jpgstandaard janosch-1.jpgstandaard standaard_IMG_4087.jpgstandaard rodenstock-1.jpgstandaard standaard_IMG_4128.jpgstandaard standaard_IMG_4096B.jpgstandaard pajuk-1.jpgstandaard standaard_IMG_4089.jpgstandaard iq-1.jpgstandaard standaard_IMG_4140B.jpgstandaard byo-2.jpg
Buisman Brillen Beeldmerk

Acties

Actie beeldschermbril

Actie beeldschermbril voor wie regelmatig werk verricht op de computer en daarbij scherptebeperkingen of nekklachten ervaart met de gewone bril.

Voor wie ouder is dan 42 jaar en regelmatig werk verricht op de computer en daarbij scherptebeperkingen of nekklachten ervaart van lees-, verte- of multifocale bril is een beeldschermbril een ideale oplossing. Beelschermbrillen zijn er in 3 soorten:

  • Beeldschermbril 'Book' voor scherp zicht tussen 35 en 50 cm;

  • Beeldschermbril 'PC' voor scherpte tussen 40 en 80 cm (met de nadruk op 80 cm)

  • Beeldschermbril 'Room' die scherpte biedt van 40/80 cm tot 3 meter met de nadruk op 80 cm. 'Room' maakt dat u de bril niet af hoeft te zetten als u tijdens computerwerk ook uw naaste omgeving binnen 3 m. wilt scherp kunnen stellen.

Deze Progressief ERGO glazen van Rodenstock kosten buiten de actie, met een solitair eco ontspiegeling € 155,00 per stuk.

We hebben nu 8 hippe, sterke monturen uit de Rodenstock collectie voorgeselecteerd, zowel in kunststof als in metaal, ieder in 4 verschillende kleuren. Normale prijs van deze monturen: € 195,00.

Bij aanschaf van een computerbril 'Book', 'PC' of 'Room' uit deze actie betaalt u nu niet € 505,00 maar slechts € 289,00.

Aangepaste openingstijden tijdens Corona-crisis:

Maandag:Gesloten
Dinsdag:13.00 - 17.00 u.
Woensdag:13.00 - 17.00 u.
Donderdag:13.00 - 17.00 u.
Vrijdag:13.00 - 17.00 u.
Zaterdag:13.00 - 17.00 u.
In Winkelcentrum Vaartbroek is er volop gratis parkeergelegenheid.

Zolang het noodzakelijk is om ons te houden aan de voorschriften van het RIVM en onze branche organisatie, zijn we jammer genoeg veel beperkter open dan u van ons gewend bent. We zijn er van dinsdag t/m zaterdag van 13 tot 17 uur. We hanteren uiteraard de grootst mogelijke hygiënemaatregelen en zorgen er ook voor dat er niet teveel mensen tegelijk in de winkel zijn, zodat veilige afstand gegarandeerd is. Bel ons gerust met wat voor vraag dan ook, we willen er gewoon voor u zijn. En als onze bezetting het toelaat komen we desgewenst uw bestelde bril bij uw voordeur afleveren. Lenzen zijn natuurlijk gewoon te bestellen (via de bestelbutton op deze site, telefonisch of in de winkel); desgewenst sturen we ze u per post toe. Pas op u zelf!

Primeur bij Buisman Brillen: DNEye

Trots zijn we op het feit dat we, uniek in de regio, de DNEye scanner in huis hebben. De DNEye scanner brengt niet de gebruikelijke 3 oogfouten in kaart maar corrigeert middels een hypernauwkeurige scan achttien oogfouten. Dankzij nieuwe technieken meer details, meer kleur en meer contrast in een nieuwe generatie brillenglazen. Niet alleen overdag maar ook tijdens de schemering en 's nachts.

Actie beeldschermbril

Actie beeldschermbril voor wie regelmatig werk verricht op de computer en daarbij scherptebeperkingen of nekklachten ervaart met de gewone bril.

Actie DUBBELDEKKER

Als u binnen 3 maanden na aankoop van een nieuwe bril een extra bril of brillenglazen aanschaft (bijvoorbeeld voor de zon, als reservebril of -glazen of voor uw muziek of PC) dan krijgt u 1 glas van ons cadeau.