standaard iq-1.jpgstandaard standaard_IMG_4140B.jpgstandaard rodenstock-1.jpgstandaard standaard_IMG_4096B.jpgstandaard standaard_IMG_4087.jpgstandaard standaard_IMG_4089.jpgstandaard standaard_IMG_4120B.jpgstandaard buisman-brillen-team-2017-top.jpgstandaard janosch-1.jpgstandaard standaard_IMG_4128.jpgstandaard pajuk-1.jpgstandaard byo-2.jpg
Buisman Brillen Beeldmerk

Nieuws

Primeur bij Buisman Brillen: DNEye

Trots zijn we op het feit dat we, uniek in de regio, de DNEye scanner in huis hebben. De DNEye scanner brengt niet de gebruikelijke 3 oogfouten in kaart maar corrigeert middels een hypernauwkeurige scan achttien oogfouten. Dankzij nieuwe technieken meer details, meer kleur en meer contrast in een nieuwe generatie brillenglazen. Niet alleen overdag maar ook tijdens de schemering en 's nachts.

‘Ik zie, ik zie wat jij niet ziet…’ Oogmeting 3.0 bij Buisman Brillen

Wie vroeger naar zijn opticien ging, kreeg een vrij eenvoudige oogmeting. Je had een min- of een plus-afwijking en dat was het wel zo’n beetje. Later kwamen daar cilinder en prisma bij. Een grote stap voorwaarts. Zeg maar oogmeting 2.0. Oogmeting 3.0 Dankzij de DNEye scanner zijn we nu toe aan een derde stap in deze ontwikkeling. Met dit oogmeetapparaat meten we zeker 25x nauwkeuriger. Een enorme stap vooruit. Over tien jaar staat dit apparaat bij alle opticiens. Bij Buisman Brillen staat ie nu alvast.

Hoe werkt het?

De DNEye scanner doet niet één oogmeting. Het apparaat scant het hele oog met een onschadelijke lichtstraal, waarbij het 1500 hypernauwkeurige metingen verricht. Zo wordt duidelijk wat de precieze afwijking is voor verschillende gebieden van de pupil. Daarnaast verschaft de DNEye scanner extra informatie voor een eventueel leesdeel, zodat ook dit deel nog nauwkeuriger kan worden geslepen.

HD-glazen

De uitkomst van deze scan maakt een compleet nieuwe generatie glazen mogelijk. Vergelijk het met de ontwikkeling van beeldschermen: dankzij nieuwe technieken leggen fotocamera’s meer details vast en worden beeldschermen steeds scherper. DNEye glazen doen hetzelfde. Ze geven meer details, meer kleur en meer contrast weer. Niet alleen overdag, maar ook tijdens de schemering en ‘s nachts.

Nachtblindheid

Veel mensen zien in de schemer en in het donker slechter dan overdag. Hebben last van de hinderlijke lichten van tegenliggers in het verkeer of moeite met de overgang van licht naar donker. Dit betekent niet dat er per definitie sprake is van nachtblindheid. Feit is dat de oogafwijking ’s nachts en tijdens de schemer anders kan zijn dan overdag. Hierdoor wordt ’s nachts minder goed gekeken met de bril waarmee overdag prima wordt gezien. Dit verschil heeft te maken met de pupil, die ’s nachts groter is. De DNEye scanner bootst verschillende lichtomstandigheden na en meet vervolgens de exacte afwijking bij diverse pupilgroottes. Zo heb je altijd optimaal zicht: overdag, tijdens de schemer en ’s nachts. De extra meetgegevens die de DNEye scan oplevert, leveren niet voor iedere brildrager evenveel winst op. Ook is het geen wondermiddel tegen de gevolgen van glaucoom of staar. Het zijn vooral mensen die moeite hebben met scherp kijken in het (half-)donker en mensen met een cilinder die het verschil gaan zien.

Buisman Brillen zet de DNEye scanner bij iedere oogmeting in, als perfecte basis voor elk type brillenglas.

 

VACATURES

Fulltime en Parttime collega opticien / contactlensspecialist

Openingstijden:

Maandag:Gesloten
Dinsdag:09.00 - 18.00
Woensdag:09.00 - 18.00
Donderdag:09.00 - 18.00
Vrijdag:09.00 - 18.00
Zaterdag:09.00 - 17.00

In Winkelcentrum Vaartbroek is er volop gratis parkeergelegenheid.

Voor oogmetingen, oogonderzoeken en contactlenscontroles mag u vooraf reserveren. Dan weet u zeker dat er tijd voor u is.

Welkom in ons fijne bedrijf voor optiek, optometrie, orthoptie en contactlensspecialisme. We zijn trots op onze vakkennis, kwaliteit en service, op onze grote en prachtige bril- en zonnebrilcollecties en onze super trouwe, groeiende en fijne klantenkring. Ons motto is 'We willen gewoon de beste zijn!'en dat maken we waar.

Primeur bij Buisman Brillen: DNEye

Actie BEELDSCHERMBRIL / THUISWERKBRIL

Tweede bril? Actie 'Look Twice' en 'Dubbeldekker'