standaard standaard_IMG_4140B.jpgstandaard standaard_IMG_4087.jpgstandaard byo-2.jpgstandaard standaard_IMG_4096B.jpgstandaard rodenstock-1.jpgstandaard standaard_IMG_4120B.jpgstandaard iq-1.jpgstandaard standaard_IMG_4089.jpgstandaard pajuk-1.jpgstandaard standaard_IMG_4128.jpgstandaard janosch-1.jpg
Buisman Brillen Beeldmerk

Over ons

Wie zijn wij

Het team van Buisman Brillen bestaat uit vaste gezichten. En dat is prettig, want u treft dus altijd dezelfde mensen aan in de winkel. Dat zorgt voor duidelijkheid, want iedereen is op de hoogte van wat er speelt.

Bovendien zijn er altijd optometristen en contactlensspecialisten in huis. Dus niks geen afspraak moeten maken op een vaste dag in de week. Alle kennis is permanent aanwezig!

Het team Buisman Brillen bestaat uit de volgende personen:

  • Kees Rongen: opticien
  • Ingrid van Rijssel-Schoonen: orthoptist
  • Renate Paspont: optometrie, contactlensspecialist
  • Wesley Klok: opticien
  • Peter Hutten: opticien, contactlensspecialist
  • Jeroen Spitzen: opticien
  • Kira van der Heijden: opticien in opleiding

Declareren ziektekostenverzekeringen

Buisman Brillen regelt de declaratie via uw zorgverzekeraar. De eventuele vergoeding wordt direct in mindering gebracht op uw aankoop.

Geschiedenis Buisman Brillen

In 1950 kwamen Sybilla en Gerrit Buisman vanuit Heerhugowaard naar Eindhoven. In de Gestelsestraat openden zij hun optiekwinkel. De zaak floreerde en in 1970 werd de tweede zaak geopend, op de Tarwelaan in Winkelcentrum Vaartbroek.

Vier van de 8 Buisman kinderen gingen het optiekvak in: Zoon Willem nam Buisman Brillen op de Tarwelaan over; Zoon Pieter ging aan de slag bij Buisman Optiek op de Gestelsestraat. Dochter Liesbeth ging in de winkel van Willem aan de slag. En dochter Sybilla opende een winkel in Boxtel.

In 1996 verhuisde de winkel aan de Tarwelaan naar het veel grotere pand aan het Wijngaardplein 1. De winkel aan de Gestelsestraat werd opgedoekt en Pieter kwam bij broer Willem werken. In het voorjaar van 2012 werd hard gewerkt aan uitbreiding van de winkel. Een naastgelegen pand kwam vrij en dat werd bij de bestaande winkel getrokken. Daarmee kwam een lang gekoesterde wens in vervulling: een extra oogmeet ruimte om de wachttijd te minimaliseren én uitbreiding van de brilcollecties.

Inmiddels is Buisman Brillen aan het Wijngaardplein uitgegroeid tot één van de grootste en meest gerenommeerde optiekwinkels van de regio.

Openingstijden:

Maandag:Gesloten
Dinsdag:09.00 - 18.00
Woensdag:09.00 - 18.00
Donderdag:09.00 - 18.00
Vrijdag:09.00 - 18.00
Zaterdag:09.00 - 17.00

In Winkelcentrum Vaartbroek is er volop gratis parkeergelegenheid.

Voor oogmetingen, oogonderzoeken en contactlenscontroles mag u vooraf reserveren. Dan weet u zeker dat er tijd voor u is.

Welkom in ons fijne bedrijf voor optiek, optometrie, orthoptie en contactlensspecialisme. We zijn trots op onze vakkennis, kwaliteit en service, op onze grote en prachtige bril- en zonnebrilcollecties en onze super trouwe, groeiende en fijne klantenkring. Ons motto is 'We willen gewoon de beste zijn!'en dat maken we waar.