standaard 00-interieur5.jpgstandaard pajuk-1.jpgstandaard byo-2.jpgstandaard iq-1.jpgstandaard buisman-brillen-team-2017-top.jpgstandaard rodenstock-1.jpgstandaard janosch-1.jpg
Buisman Brillen Beeldmerk

Service & Garantie

Register Opticien

Het Register Opticien stelt strenge kwaliteitseisen aan de opticiens die erin worden opgenomen. Voordat een opticien wordt bijgeschreven in het Register, wordt uitvoerig nagegaan of de kandidaat voldoet aan de wettelijke normen en voorwaarden die op het Register van toepassing zijn.

Buisman Brillen mag al jaren R.O. achter zijn naam schrijven en dat betekent dat u ervan verzekerd kunt zijn dat u met ons een opticien heeft gevonden die bewezen vakkundig en betrouwbaar is, die u goede kwaliteit levert, goede service, en daarover bovendien uitgebreide garanties verstrekt.

Oogmeting

Buisman Brillen won de belangrijke prijs binnen de optiek: RVO Oogmeet Award. Buisman Brilen heeft daarmee bewezen uit te blinken in kwaliteit rond de oogzorg, in de breedste zin van het woord. Buisman Brillen (R.O.) is zowel in de vakbladen als in de regionale pers volop in het nieuws geweest. En het leuke is: Het team van Buisman Brillen is een vast en constant team van alleen maar familieleden, dat altijd voorop wil blijven lopen in kennis en kwaliteit.

Garantie

Een bij Buisman Brillen aangeschafte bril is automatisch opgenomen in het gratis Lifetime Eyecare Serviceplan. Dit geeft u recht op kostenloze reparaties gedurende 2 jaar na aankoop. De bijbehorende jaarlijkse controle wordt nauwkeurig bijgehouden in uw servicemapje. Bovendien krijgt u tot 2 jaar na aanschaf van uw nieuwe bril 50% vergoeding van de kosten bij breuk van het montuur, onderdelen ervan of de glazen. Zo bent u zelfs bij ongelukjes verzekerd van optimale assistentie.

Betrouwbaarheid

Voor u met uw bril de winkel verlaat verrichten we eerste een uitgebreide controle. Daarin wordt de bril op alle facetten nauwkeurig nagekeken en vergeleken met het brilvoorschrift en de bestelling. De gebruikte materialen zijn altijd afkomstig van gerenommeerde leveranciers en fabrikanten. Dat maakt ons zeker van ons produkt en geeft u de garantie dat uw bril voldoet aan hoge kwaliteitsnormen. Wanneer een klacht niet naar tevredenheid wordt afgehandeld wordt de hulp ingeroepen van een onafhankelijke geschillencommissie. De uitspraak van dit orgaan is bindend voor alle belanghebbenden.

Zekerheid

Het deskundige zorgplan van Buisman Brillen heet Lifetime Eyecare. Onder deze noemer vallen de zekerheden die ervoor zorgen dat wij ons register opticien mogen noemen. Met Lifetime Eyecare heeft u glasheldere garanties voor goed zicht, service en onderhoud van uw bril. En met de RO Euro-Servicepas kunt u door heel Europa rekenen op assistentie van plaatselijke opticiens.

RO Euro-servicepas

De oogzorg beperkt zich niet tot Buisman Brillen . Met de Euro Servicepas, die u automatisch gratis ontvangt bij aanschaf van een nieuwe bril, kunt u voor onderhoud of reparatie van uw bril terecht bij alle opticiens in Nederland die herkenbaar zijn aan het R.O. naambord. En ook in het buitenland krijgt u service: Bij iedere Europese opticien die is aangesloten bij het European Optical Committee, EOC.

Goed Zicht Garantie

Indien uw nieuwe, bij ons gekochte(zonne)bril qua sterkte of glastype onverhoopt niet aan uw verwachtingen voldoet, dan passen wij kosteloos de sterkte of het glatype aan.

Zonnebril-breuk-garantie

Elke bij ons gekochte zonnebril is voorzien van eenjaar extra breuk garantie!

De garantiebepalingen van het Rodenstock Plus-programma:

Rodenstock is een van de hofleveranciers van Buisman Brillen. Indien u bij ons Rodenstock glazen kiest voor uw nieuwe bril, ontvangt u automatisch de Rodenstock-PlusCard. En het maakt niet uit of het gaat om enkelvoudige Rodenstock glazen (dus alleen voor lezen of veraf zien), bifocale Rodenstock glazen (met het “maantje” voor dichtbij) of een van de vele soorten multifocale Rodenstock glazen (op alle afstanden scherp zicht).
Op de PlusCard staan de naam en adresgegevens van de brildrager, de gegevens van de glazen en, als het multifocale glazen betreft, het faxnummer van de Rodenstock Traveller Service.
Deze unieke Traveller Service biedt u zekerheid bij het reizen in het buitenland (binnen Europa). Mocht uw bril bij een verblijf in het buitenland beschadigd worden of verloren gaan, dan kunt u de schade eenvoudig via de Traveller Hotline aanmelden. U ontvangt dan in een korte tijd een set noodbrillen met een voor u gechikte verte- en leesbril, direct op uw verblijfadres afgeleverd. Zo kunt u veilig de terugreis aanvaarden, Eenmaal thuis kunt u uw bril laten repareren of een nieuwe aanschaffen.

Aan Rodenstock glazen worden hoge eisen gesteld. Mocht u ondanks de gestelde verwachtingen en ondanks de gewenningsperiode van 6 maanden, niet aan uw nieuwe Rodenstock glazen kunnen wennen, dan vervangt Buisman Brillen (R.O.) op vertoon van de Rodenstock PlusCard uw brillenglazen. U ontvangt dan een ander, geschikt paar glazen van Rodenstock, met dezelfde correctiewaarden. Er kan geen aanspraak gemaakt worden op een compensatie van eventueel prijsverschil.

Mochten uw Rodenstock glazen een manco vertonen, dan vernemen wij dat graag van u. Bij een terechte klacht ontvangt u, binnen 24 maanden na aankoop, het zelfde type brillenglas met dezelfde correctiewaarde ter vervanging.

De heldere zekerheid van Buisman Brillen

  • Perfecte oogcorrecties
  • 2 jaar gratis reparatie
  • 50% vergoeding bij breuk
  • garantie sterkteverandering
  • Euro-servicepas
  • Assistentie door heel Europa
  • Lifetime Eyecare serviceplan
  • € 45,00 korting bij vervanging van een nieuwe bril, binnen 3 jaar na de aanschafwaarde.

Openingstijden:

Maandag:Gesloten
Dinsdag:09.00 - 18.00 u.
Woensdag:09.00 - 18.00 u.
Donderdag:09.00 - 18.00 u.
Vrijdag:09.00 - 20.00 u.
Zaterdag:09.00 - 17.00 u.
In Winkelcentrum Vaartbroek is er volop gratis parkeergelegenheid.

Actie DUBBELDEKKER

Als u binnen 3 maanden na aankoop van een nieuwe bril een extra bril of brillenglazen aanschaft (bijvoorbeeld voor de zon, als reservebril of -glazen of voor uw muziek of PC) dan krijgt u 1 glas van onze cadeau.

Theo brillen - vanaf nu in de winkel

Wat zijn we blij dat Buisman Brillen vanaf nu dealer is van het eigenzinnige Belgische monturenmerk Theo. De kleurrijke en bijzondere monturen zijn een welkome aanvulling op onze collectie. Waar Theo in de jaren '80 begon als leverancier van baanbrekende monturen die zich onderscheidden van de mainstreem monturen en vooral de avant garde aanspraken, kreeg het merk in de jaren die volgden een steeds breder enthousiast publiek. We krijgen dan ook regelmatig de vraag of we Theo kunnen leveren. Vanaf nu is het antwoord dus JA! Benieuwd? Kom deze eigenzinnige, vrijgevochten, anders-dan-andere-brillen eens bekijken! En geniet dan van het prachtige design én het geweldige materiaal en draagcomfort!   

Gijs Dutch Design

De monturen uit de collectie Gijs Dutch Design zijn gearriveerd.

Orthoptist op dinsdag en woensdag

Ingrid van Rijssel-Schoonen is orthoptist en heeft een bak aan ervaring en kennis op het gebied van optiek, met als specialisme het kinderoog. Zij is op dinsdagen en woensdagen aanwezig. Voor oogonderzoek bij jonge kinderen (druppelen) is een afspraak maken handig!