standaard byo-2.jpgstandaard pajuk-1.jpgstandaard standaard_IMG_4128.jpgstandaard standaard_IMG_4087.jpgstandaard standaard_IMG_4140B.jpgstandaard janosch-1.jpgstandaard iq-1.jpgstandaard standaard_IMG_4120B.jpgstandaard standaard_IMG_4096B.jpgstandaard standaard_IMG_4089.jpgstandaard buisman-brillen-team-2017-top.jpgstandaard rodenstock-1.jpg
Buisman Brillen Beeldmerk

Maatschappelijk verantwoord ondernemen

Wij ondernemen met respect voor wereld en maatschappij.

Concreet houdt dat in dat

  • we bij de keuze van onze toeleveranciers niet alleen letten op kwaliteit, prijs en levertijd van producten, maar ook onze verantwoordelijkheid kennen op het gebied van sociale en milieuaspecten. Zo denken we effect te hebben op het gedrag van toeleveranciers, bijvoorbeeld op het gebied van arbeidsomstandigheden, rechten van werknemers en milieu.
  • we bij de budgettering met zorg doelen uitzoeken die we financieel ondersteunen.
  • we ons verantwoordelijk voelen voor een leefbare wereld. Zo dragen we o.a. bij aan mobiliteit van de mens middels mede-sponsoring van de bussen van Zorggroep Archipel.

Op dit moment steunen we:

We sponsoren jaarlijks een plaatselijke sportclub die we een warm hart toedragen. Op dit moment is dat:

www.nkvnuenen.nl

Aangepaste openingstijden tijdens Corona-crisis:

Maandag:Gesloten
Dinsdag:13.00 - 17.00 u.
Woensdag:13.00 - 17.00 u.
Donderdag:13.00 - 17.00 u.
Vrijdag:13.00 - 17.00 u.
Zaterdag:13.00 - 17.00 u.
In Winkelcentrum Vaartbroek is er volop gratis parkeergelegenheid.

Zolang het noodzakelijk is om ons te houden aan de voorschriften van het RIVM en onze branche organisatie, zijn we jammer genoeg veel beperkter open dan u van ons gewend bent. We zijn er van dinsdag t/m zaterdag van 13 tot 17 uur. We hanteren uiteraard de grootst mogelijke hygi├źnemaatregelen en zorgen er ook voor dat er niet teveel mensen tegelijk in de winkel zijn, zodat veilige afstand gegarandeerd is. Bel ons gerust met wat voor vraag dan ook, we willen er gewoon voor u zijn. En als onze bezetting het toelaat komen we desgewenst uw bestelde bril bij uw voordeur afleveren. Lenzen zijn natuurlijk gewoon te bestellen (via de bestelbutton op deze site, telefonisch of in de winkel); desgewenst sturen we ze u per post toe. Pas op u zelf!

Primeur bij Buisman Brillen: DNEye

Trots zijn we op het feit dat we, uniek in de regio, de DNEye scanner in huis hebben. De DNEye scanner brengt niet de gebruikelijke 3 oogfouten in kaart maar corrigeert middels een hypernauwkeurige scan achttien oogfouten. Dankzij nieuwe technieken meer details, meer kleur en meer contrast in een nieuwe generatie brillenglazen. Niet alleen overdag maar ook tijdens de schemering en 's nachts.

Actie beeldschermbril

Actie beeldschermbril voor wie regelmatig werk verricht op de computer en daarbij scherptebeperkingen of nekklachten ervaart met de gewone bril.

Actie DUBBELDEKKER

Als u binnen 3 maanden na aankoop van een nieuwe bril een extra bril of brillenglazen aanschaft (bijvoorbeeld voor de zon, als reservebril of -glazen of voor uw muziek of PC) dan krijgt u 1 glas van ons cadeau.