zonnebrillen zonnebrillen_IMG_4061B.jpgzonnebrillen zonnebrillen_IMG_4043B.jpgzonnebrillen mirror-coatings.jpgzonnebrillen iq-1.jpg
Buisman Brillen Beeldmerk

Zonnebrillen

Buisman Brillen heeft een grote collectie zonnebrillen in huis in diverse prijsklassen, stijlen en materialen, trendy en kwalitatief hoogstaand. Breng een bezoekje aan onze winkel en laat je verrassen door de vele modellen.

Uiteraard maken wij ook graag een zonnebril op uw sterkte. U kiest een montuur uit de grote collectie en wij slijpen daarin een paar kwaliteitszonneglazen, in een kleur die u mooi vindt. Houdt ook de actiepagina op deze site in de gaten: In de lente- en zomerperiode hebben we leuke aanbiedingen!

Kiest u voor een zonneclip of overzet-zonnebril, dan bent u bij ons ook aan het juiste adres.

Links

Klik op onderstaande links voor een greep uit onze collectie zonnebrillen!

Openingstijden:

Maandag:Gesloten
Dinsdag:09.00 - 18.00
Woensdag:09.00 - 18.00
Donderdag:09.00 - 18.00
Vrijdag:09.00 - 18.00
Zaterdag:09.00 - 17.00

In Winkelcentrum Vaartbroek is er volop gratis parkeergelegenheid.

Het kabinet heeft de optiek groen licht gegeven om weer volledig haar werkzaamheden op te pakken. We zijn er dus weer voor alle oogzorg. We hanteren uiteraard de grootst mogelijke hygi├źnemaatregelen. Welkom dus. Pas op u zelf en elkaar!

Primeur bij Buisman Brillen: DNEye

Trots zijn we op het feit dat we, uniek in de regio, de DNEye scanner in huis hebben. De DNEye scanner brengt niet de gebruikelijke 3 oogfouten in kaart maar corrigeert middels een hypernauwkeurige scan achttien oogfouten. Dankzij nieuwe technieken meer details, meer kleur en meer contrast in een nieuwe generatie brillenglazen. Niet alleen overdag maar ook tijdens de schemering en 's nachts.

Actie beeldschermbril

Actie beeldschermbril voor wie regelmatig werk verricht op de computer en daarbij scherptebeperkingen of nekklachten ervaart met de gewone bril.

Actie DUBBELDEKKER

Als u binnen 3 maanden na aankoop van een nieuwe bril een extra bril of brillenglazen aanschaft (bijvoorbeeld voor de zon, als reservebril of -glazen of voor uw muziek of PC) dan krijgt u 1 glas van ons cadeau.