zonnebrillen mirror-coatings.jpgzonnebrillen iq-1.jpgzonnebrillen zonnebrillen_IMG_4061B.jpgzonnebrillen zonnebrillen_IMG_4043B.jpg
Buisman Brillen Beeldmerk

Zonnebrillen

Buisman Brillen heeft een grote collectie zonnebrillen in huis in diverse prijsklassen, stijlen en materialen, trendy en kwalitatief hoogstaand. Breng een bezoekje aan onze winkel en laat je verrassen door de vele modellen.

Uiteraard maken wij ook graag een zonnebril op uw sterkte. U kiest een montuur uit de grote collectie en wij slijpen daarin een paar kwaliteitszonneglazen, in een kleur die u mooi vindt. Houdt ook de actiepagina op deze site in de gaten: In de lente- en zomerperiode hebben we leuke aanbiedingen!

Kiest u voor een zonneclip of overzet-zonnebril, dan bent u bij ons ook aan het juiste adres.

Links

Klik op onderstaande links voor een greep uit onze collectie zonnebrillen!

Openingstijden:

Maandag:Gesloten
Dinsdag:09.00 - 18.00
Woensdag:09.00 - 18.00
Donderdag:09.00 - 18.00
Vrijdag:09.00 - 18.00
Zaterdag:09.00 - 17.00

In Winkelcentrum Vaartbroek is er volop gratis parkeergelegenheid.

Welkom in ons fijne bedrijf voor optiek, optometrie, orthoptie en contactlensspecialisme. We zijn trots op onze vakkennis, kwaliteit en service, op onze grote en prachtige bril- en zonnebrilcollecties en onze super trouwe, groeiende en fijne klantenkring. Ons motto is 'We willen gewoon de beste zijn!'en dat maken we waar.

Primeur bij Buisman Brillen: DNEye

Trots zijn we op het feit dat we, uniek in de regio, de DNEye scanner in huis hebben. De DNEye scanner brengt niet de gebruikelijke 3 oogfouten in kaart maar corrigeert middels een hypernauwkeurige scan achttien oogfouten. Dankzij nieuwe technieken meer details, meer kleur en meer contrast in een nieuwe generatie brillenglazen. Niet alleen overdag maar ook tijdens de schemering en 's nachts.

Actie BEELDSCHERMBRIL / THUISWERKBRIL

Actie beeldschermbril of thuiswerkbril voor wie regelmatig werk verricht en vergadert via computer, laptop en/of tablet en daarbij scherptebeperkingen of nekklachten ervaart met de gewone bril.

Tweede bril? Actie 'Look Twice' en 'Dubbeldekker'

Bij aanschaf van twee brillen tegelijk (denk bijvoorbeeld aan zonnebril, reservebril, muziek- of computer-/thuiswerkbril naast uw vaste bril) ontvangt u in de Look Twice-actie de tweede bril voor de helft van de prijs. Mocht u wat langer willen nadenken over aanschaf van een tweede bril, dan heeft u tot 3 maanden na aankoop van de nieuwe bril tijd om binnen de Dubbeldekkersactie 1 brillenglas van ons cadeau te krijgen.