zonnebrillen iq-1.jpgzonnebrillen mirror-coatings.jpgzonnebrillen zonnebrillen_IMG_4043B.jpgzonnebrillen zonnebrillen_IMG_4061B.jpg
Buisman Brillen Beeldmerk

Zonnebrillen

Buisman Brillen heeft een grote collectie zonnebrillen in huis in diverse prijsklassen, stijlen en materialen, trendy en kwalitatief hoogstaand. Breng een bezoekje aan onze winkel en laat je verrassen door de vele modellen.

Uiteraard maken wij ook graag een zonnebril op uw sterkte. U kiest een montuur uit de grote collectie en wij slijpen daarin een paar kwaliteitszonneglazen, in een kleur die u mooi vindt. Houdt ook de actiepagina op deze site in de gaten: In de lente- en zomerperiode hebben we leuke aanbiedingen!

Kiest u voor een zonneclip of overzet-zonnebril, dan bent u bij ons ook aan het juiste adres.

Links

Klik op onderstaande links voor een greep uit onze collectie zonnebrillen!

Openingstijden:

Maandag:Gesloten
Dinsdag:09.00 - 18.00
Woensdag:09.00 - 18.00
Donderdag:09.00 - 18.00
Vrijdag:09.00 - 18.00
Zaterdag:09.00 - 17.00

In Winkelcentrum Vaartbroek is er volop gratis parkeergelegenheid.

Voor oogmetingen, oogonderzoeken en contactlenscontroles mag u vooraf reserveren. Dan weet u zeker dat er tijd voor u is.

Welkom in ons fijne bedrijf voor optiek, optometrie, orthoptie en contactlensspecialisme. We zijn trots op onze vakkennis, kwaliteit en service, op onze grote en prachtige bril- en zonnebrilcollecties en onze super trouwe, groeiende en fijne klantenkring. Ons motto is 'We willen gewoon de beste zijn!'en dat maken we waar.