zonnebrillen mirror-coatings.jpgzonnebrillen iq-1.jpg
Buisman Brillen Beeldmerk

Zonnebrillen

Buisman Brillen heeft een grote collectie zonnebrillen in huis in diverse prijsklassen, stijlen en materialen, trendy en kwalitatief hoogstaand. Breng een bezoekje aan onze winkel en laat je verrassen door de vele modellen.

Uiteraard maken wij ook graag een zonnebril op uw sterkte. U kiest een montuur uit de grote collectie en wij slijpen daarin een paar kwaliteitszonneglazen, in een kleur die u mooi vindt. Houdt ook de actiepagina op deze site in de gaten: In de lente- en zomerperiode hebben we leuke aanbiedingen!

Kiest u voor een zonneclip of overzet-zonnebril, dan bent u bij ons ook aan het juiste adres.

Links

Klik op onderstaande links voor een greep uit onze collectie zonnebrillen!

Openingstijden:

Let op: Van 13 juli t/m 24 augustus géén koopavond!

Maandag:Gesloten
Dinsdag:09.00 - 18.00 u.
Woensdag:09.00 - 18.00 u.
Donderdag:09.00 - 18.00 u.
Vrijdag:09.00 - 20.00 u.
Zaterdag:09.00 - 17.00 u.
In Winkelcentrum Vaartbroek is er volop gratis parkeergelegenheid.

Actie DUBBELDEKKER

Als u binnen 3 maanden na aankoop van een nieuwe bril een extra bril of brillenglazen aanschaft (bijvoorbeeld voor de zon, als reservebril of -glazen of voor uw muziek of PC) dan krijgt u 1 glas van onze cadeau.

Theo brillen - vanaf nu in de winkel

Wat zijn we blij dat Buisman Brillen vanaf nu dealer is van het eigenzinnige Belgische monturenmerk Theo. De kleurrijke en bijzondere monturen zijn een welkome aanvulling op onze collectie. Waar Theo in de jaren '80 begon als leverancier van baanbrekende monturen die zich onderscheidden van de mainstreem monturen en vooral de avant garde aanspraken, kreeg het merk in de jaren die volgden een steeds breder enthousiast publiek. We krijgen dan ook regelmatig de vraag of we Theo kunnen leveren. Vanaf nu is het antwoord dus JA! Benieuwd? Kom deze eigenzinnige, vrijgevochten, anders-dan-andere-brillen eens bekijken! En geniet dan van het prachtige design én het geweldige materiaal en draagcomfort!   

Gijs Dutch Design

De monturen uit de collectie Gijs Dutch Design zijn gearriveerd.

Orthoptist op dinsdag en woensdag

Ingrid van Rijssel-Schoonen is orthoptist en heeft een bak aan ervaring en kennis op het gebied van optiek, met als specialisme het kinderoog. Zij is op dinsdagen en woensdagen aanwezig. Voor oogonderzoek bij jonge kinderen (druppelen) is een afspraak maken handig!